genc-ve-guzel-filmi-izle-jeune-jolie-turkce-altyazi

genc-ve-guzel-filmi-izle-jeune-jolie-turkce-altyazi

Isabelle 17 yaşında genç ve güzel bir kızdır. Yaşıtlarından farklı bir hayat sürmeyen, aynı onlar gibi gündelik işler ve okulu arasında gidip gelmektedir. Annesi ve üvey babası arasında ve kendisinin de dahil olduğu aile hayatında açıklayamadığı sorunlar ve çelişkiler arasında kalan Isabelle, bu durumu değiştirmeye karar verir. Her şeyden kopmak ve uzaklaşmanın planı yapan Isabelle, kendini yaşça büyük insanlara bedenini satmaya başlarken bulur. Bu durumu başta pek de önemsemeyen Isabelle, zamanla cinselliği keşfettikçe hayatını bu şehvet üzerine kurmaya başladığının farkına varacaktır.
Türkçe orjinal altyazı seçeneğiyle izleyebileceğiniz Genç ve Güzel (Jeune et Jolie) filmini online ve kesintisiz izleyebilir, filmle ilgili görüşlerinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz. İyi seyirler.


IMDB Puanı:6.5Yönetmen Adı:François OzonOyuncular:Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric PierrotTür:2013 Filmleri, Dram Filmleri, Film izle, Türkçe Altyazili Filmler,Yabancı FilmlerYapım Yılı:2013 - FransaSenaryo:François OzonVizyon Tarihi:27 Aralık 2013 (Türkiye)Süre:95 Dak.Orjinal İsim:Jeune & JolieEtiketler:Genç ve güzel filmi izle, Genç ve güzel türkçe altyazı izle, Jeune & Jolie full izle, Jeune & Jolie izle, Jeune & Jolie türkçe altyazı izle